Fietsalarm Tamara Kops

Review van Tamara Kops

Het is mij al meerdere keren overkomen: kom ik terug op station, fiets weg. Gelukkig woon ik niet ver van station en kan ik ook lopend naar huis, maar toch is het super zonde en balen natuurlijk. Vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuwe fiets mét kinderzitje. Deze fiets wil ik natuurlijk helemaal niet kwijt omdat ik ook in het weekend er vaak op uit ga met de fiets en dan met Marciano voorop! Gelukkig zit er nu op deze fiets een fietsalarm. Nu hoef ik mij ten minste geen zorgen meer te maken of mijn fiets er nog staat als ik deze ergens neerzet. Ook voor bijvoorbeeld een racefiets is dit super, zodat je deze ook even neer kunt zetten als je op het terras gaat zitten onderweg (yes, dat mag weer!).

Helemaal nu mensen misschien minder snel het ov pakken en vaker de fiets, is het fijn om te weten dat je fiets veilig staat. Het fietsalarm van Loxure heeft een geluidssterkte van 100 decibel. Hoewel ik sowieso al denk dat fietsendieven jouw fiets zullen laten staan als ze zien dat er een alarm op zit, zorgt dit in elk geval voor genoeg lawaai mocht iemand er toch aan zitten. Uiteraard is dit alarm bestand tegen regen en omvat deze 7 gevoeligheidsstanden.

Het fietsalarm is eenvoudig te monteren op de fiets en werkt op batterijen (die minimaal 3 maanden mee gaan). Tevens zit er een kleine afstandsbediening bij gevoegd die ervoor zorgt dat je eenvoudig én snel het alarm aan en uit kunt zetten. De afstandsbediening past gewoon aan je sleutelbos. Verder zit er een handige flyer bij die je precies verteld hoe het alarm moet installeren. Het mooiste: het fietsalarm van Loxure is nu te verkrijgen voor slechts €29,99. Een stuk goedkoper dan een nieuwe fiets! ook iets aan om je fiets veilig te stellen?

Liefs,

Tamara Kops

Terug naar blog