Over ons

Mijn naam is Philip Odle en ik heb 'Loxure' in het voorjaar van 2020 opgericht. Dit is mijn verhaal.

Naast het 'eindexamen' was er nog iets speciaals aan de zesde klas. Je ging een verre reis maken, een uitwisselingsreis. Er waren 6 landen, waaruit je kon kiezen: China, IJsland, Italie, Spanje, Hongarije en Duitsland. Ik koos China en reisde in oktober vorig jaar met 30 leerlingen af naar Beijing. Het was een geweldige ervaring, van de Chinese muur tot het Tiananmenplein.

China is ook het land van fietsen, maar liefst 450 miljoen! Van fietsendiefstal hebben ze weinig last. Iedereen heeft daar namelijk een fietsalarm. Ik had er nog nooit van gehoord.

Ik kwam ze steeds vaker tegen en heb toen rondgevraagd om de leverancier van deze fietsalarmen te vinden. 

Op de laatste dag van mijn uitwisseling, heb ik de gegevens van de eigenaar weten te bemachtigen. Eenmaal terug in Nederland, heb ik contact gezocht met de eigenaar van de fietsalarmen en heb ik hem voorgesteld om met deze producten de Nederlandse fietsenmarkt te betreden. 

Dit resulteerde in Loxure. Inmiddels heb ik een team om mezelf heen verzameld, liggen wij in tientallen fietswinkels en hebben wij aan duizenden consumenten ons alarm verkocht. Momenteel zijn wij actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.  

Visie:

"Een diefvrij fietsleven voor iedereen"