Wees de dief te slim af

Met het Loxure fietsalarm ben je beveiligd tegen diefstal. Het alarm schrikt dieven af door een geluid af te spelen als het beweging detecteert. Het alarm is overal te plaatsen op je fiets en je bedient het eenvoudig met een afstandsbediening. Verder heeft het alarm 3 geluidssterktes (80, 100, 120 db) en 7 gevoeligheidsstanden.

Loxure bestaat inmiddels 4 jaar en heeft al meer dan 10.000 fietsen beveiligd. Wij werken samen met bedrijven als Doppio Fatbike, Ziemi, en Tromm Tweewielers. Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 9,0 uit meer dan 600 reviews (geverifieerd via Webkeur).

Hoe werkt het?

Druk op het slotje van de afstandsbediening om het alarm aan te doen. Je fiets is nu beschermd tegen dieven. Als een dief nu jouw fiets probeert te stelen, dan zal het alarm eerst een waarschuwingsgeluid afgeven. Blijft hij aan je fiets zitten? Dan gaat het alarm voor een langere tijd af. De geluidssterkte en gevoeligheidsstand van het alarm zijn verstelbaar.

Partners

Tromm Tweewielers Loxure Fietsalarm
  • Webwinkelkeur

    Uit meer dan 600 reviews op Webkeur worden wij beoordeeld met een 9,0 uit 10. Alle reviews op Webwinkelkeur zijn geverifieerd. Je kunt ze lezen door op de roze knop hier links te klikken.

  • Google

    Uit 40 reviews op Google worden wij beoordeeld met een 4,9 uit 5.

Wie zijn jullie?

Loxure is begin 2020 opgericht met de slogan "de oplossing tegen fietsendieven". Fietsdiefstal kwam steeds vaker in het nieuws. Het werd geschat dat ieder jaar krankzinnige aantallen fietsen werden gestolen (fietsersbond: in Nederland 500-700.000 per jaar). Georganiseerde bendes hadden het gemunt op onze nationale trots. In de fietswinkel was de enige beveiliging een ultra-stevig fietsslot. Maar zelfs die sloten kunnen worden doorgeknipt. Daarom kwamen wij met het Loxure fietsalarm. Een simpel te gebruiken alarm met een draadloze afstandsbediening. Een alarm dat de dief in het middelpunt van de aandacht plaatst door met 120 decibel (3 geluidssterktes: 80, 100, 120) af te gaan. Pas als het alarm geen beweging meer detecteert zal het alarm stoppen. Loxure is gevestigd in Amsterdam-Zuid. Via loxure.nl verkopen wij onze alarmen vooral in de Benelux, maar ons alarm is ook te horen in Duitsland, Spanje en Denemarken.

Philip Odle

Heeft u een vraag?